ЗА НАС

ВАЛВИНГ дооел е фирма која се занимава со увоз, продажба и монтажа на опрема за :

-греење и соларни системи,

-водовод и одвод,

-чешми и галантерија за бањи.

 

Благодарение на искусниот и квалитетен кадар на пазарот нудиме оптимални решенија, а тоа значи квалитетен производ или услуга со прифатлива цена.Со оваа проблематика се занимаваме 15 години, а “задоволен“ муштерија е наша главна цел и мото во работењето.

 

Дел од брендовите во нашата понуда:

Македонија

ALES

ZRAK

Италија

VALSIR

FORNARA

ZILMET

TE SA

FRABBO

RADIATOR2000

GLOBAL

CALEFFI

 
   

Полска

FERRO

WEBERMAN

SALUS

HYDROFLEX

Германија

COPA

VIEGA

Бугарија

SUNSYSTEM

“ЗАДОВОЛЕН“ муштерија е наша главна цел и мото во работењето.