За нас

Image

ВАЛВИНГ ДООЕЛ започна со работа во 2014 година како резултат на претходното искуство од областа на греење и водовод кое датира од 1999 година. Од самите почетоци се трудиме постојано да се развиваме преку пратење на новитетите во нашата бранша и потребите на нашиот пазар.

Се водиме од мотото дека потребата на секој еден муштерија треба да биде задоволена на највисоко ниво преку нашиот пристап, услуга и производ.

Тоа го постигнуваме со понуда на квалитетна услуга и производи по загарантирано најниски цени.

Во блиска иднина ВАЛВИНГ ДООЕЛ ја гледаме како фирма која ќе биде ПРВ избор за секое домаќинство или фирма која има потреба од опрема за греење, ладење или водовод како и арматури за бања или кујна.

Image

Горди сме на нашите вработени

Веруваме дека вработените се темелот на фирмата. Поради тоа секогаш се однесуваме кон нив со почит и разбирање. Така знаеме дека и они на истиот начин ќе постапуваат со нашите клиенти.

Придружи ни се на нашиот тим

Вработување кај нас

Бесплатна консултација

Слободно прашајте

Image
Image
Контакт
Телефон: +389 78 404 757
Телефон: +389 2 309 1100
Е-маил: valving@t.mk
Работно време

Понеделник - Петок,
од 08:00 до 16:00

Следете не: