Ново

Ново

Vitto Gold Verdeline

     

                     


Чешмите од серијата Vitto Gold Verdeline на фирмата FERRO од Полска се одликуваат со модерен стил и функционалност.
Благодарение на користењето на напредни еколошко-технолошки решенија трошат помалку вода. Перлаторот е направен така што при истекувањето на водата низ него истовремено се повлекува и воздух со што на излезот добиваме млаз од вода измешана со воздух. Притоа, не се губи ефектот на полниот млаз а се заштедува вода.
Прекрасната златна боја  одговара на бањите со едноставна форма, каде деталите како златните чешми го комплетираат ентериерот и создаваат извонреден простор.


Печати  
Image
Контакт
Телефон: +389 78 404 757
Телефон: +389 2 309 1100
Е-маил: valving@t.mk
Работно време

Понеделник - Петок,
од 08:00 до 16:00

Следете не: