Производи

ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ

*ТОПЛИНСКИ ПУМПИ
*КОТЛИ, КАМИНИ
*РАДИЈАТОРИ
*ФЕНКОЈЛЕРИ
*ПОДНО ГРЕЕЊЕ
*ЦЕВКИ, ЦРЕВА
*ИЗОЛАЦИЈА, ПУМПИ
*ЕКСПАНЗИИ
*СОЛАРНИ СИСТЕМИ
*КЛИМА УРЕДИ

ВЕНТИЛИ И ФИТИНГАРИЈА

*ВЕНТИЛИ
*СПОЈКИ
*РАЗДЕЛНИЦИ
*ОРМАРИ
*МЕРЕЊЕ, РЕГУЛАЦИЈА

БАЊИ

*ЧЕШМИ
*ТУШЕВИ
*ГАЛАНТЕРИЈА
*СИФОНИ
*ПАНЦИР ЦРЕВА
*ЦЕВНИ РЕГИСТРИ

КУЈНА

*САДОПЕРИ ОД ГРАНИТ
*ЧЕШМИ
*БОЈЛЕРИ
*ЕК ВЕНТИЛИ
Image
Контакт
Телефон: +389 78 404 757
Телефон: +389 2 309 1100
Е-маил: valving@t.mk
Работно време

Понеделник - Петок,
од 08:00 до 16:00

Следете не: